Forum Imperium Smoka
Najlepszym wykładnikiem tego ,czy ktoś sie nadaje ,czy nie jest postawa w wojnie . jak aktywny i nie oddaje RW za darmo warto takiego przyjąć.
wyciągając wnioski z naszej pierwszej wojenki. Znakomicie nadawaliby sie tutaj Slimko i SKORPIO.
Jeśli zaś miałbym kogoś zaproponować . Polecam Edmunda i Tiago Alvesa z zakonu Wilki.
Nie znam zupełnie sobczaxa, ale on też byłby wartościowy. Pytanie tylko jaki to typ. Nie rozmawiałem z nim do tej pory .
Jeżeli na koncie Sobczax gra cały czas ten sam palant to odpada!! Tamtych dwóch nie kojarze
SKORPIO i Slimko otrzymali już propozycje ode mnie tak jak i Dan Orzech, lecz podobno sa bardzo przywiązani do WH, z tym że czekam na odpowiedzi.
Chciałem jeszcze wrócić do jednej istotnej sprawy... A mianowicie rozmiarów Rady Imperium...
Kto z pełniących funkcję radnego nie zasługuję na tą rangę??
rada nie jest za duża, może znajdują się w niej osoby, które się do niej nie nadają, rada powinna byc dla zaufanych członków zakonu, i osób które biorą aktywny udział w życiu zakonu, i bardzo bym chciał żeby się w niej znaleźli wszyscy członkowie zakonu, tak aby nie było podziału na tych lepszych i gorszych, ale na to potrzeba czasu pozdro
Co do kandydatur Legion i SATYRICON
Pogratulować . Obaj prezentują się nieźle. Jeśli chodzi o Legion może od razu walczyć w szeregach głównego.
SATYRICON dojrzeje w akademii i jeśli tylko zdobędzie lepszy eq i staty chętnie ujrzę go w IS.
ja proponuję legiona do zakonu głównego a satyricon niech idzie do akademii, jak zmieni level, podniesie staty i zmieni uzbrojenie to przejdzie do zakonu głównego, słyszałem ze gra od miesiąca to zajmie mu to nieweile czasu pozdro
Tez jak najbardziej jestem za tym o czym piszecie. I powinniście wiedzieć (przynajmniej Rafał) że też dąże do tego aby tak było. Tylko nieco wolniej a pewniej
do dupy jak w radzie mieli by byc wszyscy,karzdy bedzie mial jakis pomysl cos bedzie chcial wprowadzic nie dogadamy sie
teraz mamy z tym problemy a co dopiero puzniej.
na rade trzeba sobie zaslorzyc,a nie tam ze wy chcecie
koledzy sa kolegami a rzadzic trzeba twarda reka bo wszystko szlak trafi
RADA JEST ZA DUZA!!
w skrajnej wersji możemy zrobić tak,że będzie władca, będzie jego zastępca i będzie rada, z dostępem do forum Rada Imperium, ale bez możliwości przyjmowania innych graczy i wprowadzania zmian w składzie zakonu.
To wersja radykalna ,ale nie mam przekonania czy słuszna. rada byłaby bardziej ciałem doradczym w stosunku do władcy i zastępcy
Wszyscy tylko gadaja ze rada jest za duza, ale zero pomyslow. Tak wiec ja zaczne. Bez problemow moge opuscic rade, gdyz uwazam ze Bronx i Feathor podejmuja dobre decyzje, a ja nie mam glowy do rzadzenia.
Czy bede 3 od gory czy 5 od dolu w zakonie to nie ma znaczenia, liczy sie to ze jestem i ze to mi odpowiada.
Po za tym zawsze bralem czynny udzial w zyciu zakonu i to sie nie zmieni.
Pozdrawiam.
Oki moze opowiem Wam jak to jest rozwiazane w moim sojuszu na ogame. Jestem zalozycielem i mam prawa reke i kilku w radzie sojuszu i jesli rada cos ustala czyli ma jakies konkretne pomysly to je przedstawia ale ja z moja prawa reka i tak mamy ostateczne slowo, dlatego uwazam ze propozycja Feathor-a jest mi dobrze znana i sprawdzona i musze powiedziec ze sprawdza sie a do tego naprawde tutaj nasze dwie panujace glowy sprawdzaja sie na swoich stolkach i to Wy we dwojke powinniscie byc ponad wszystkimi, sluchac i rozpatrywac propozycje rady.